TireMoni er blevet hædret med DCC Teknik prisen 2016

DCC Technik-Award 2015 TireMoni
Foto: Camperjournal.de

Vi er meget stolte – naturligvis. Vores mission – at gøre rejser mere sikre med TireMoni Dæktryks overvågnings systemer til hurtig og nem eftermontering – er blevet hædret af den tyske Camping Club DCC under Touristik & Caravan International messen i Leipzig. Vi ser frem til at fortsætte vores indsats for større sikkerhed og økonomisk kørsel sammen med vores stærke samarbejds partnere.

Dette er et uddrag fra den rosende tale under overrækkelsen af prisen:

“Det er vores opgave at øge opmærksomheden på de uundværlige detaljer, der er med til at vi sikrest muligt kan nyde vores hobby” siger Diplom Ingeniør Andreas Jörn, formand for Deutscher Camping-Club e.V.

Som Jörn fremhæver i sin hyldest, det rigtige dæktryk resulterer ikke kun i bedre brændstoføkonomi men forbedrer også sikkerheden. Faren for et ekploderende dæk er minimeret og stabiliteten er steget betydeligt. Det er ikke uden grund at europæiske lovgivere kræver dæktryks overvågnings systemer i personbiler.

TireMoni tpms kan nemt eftermonteres på trailere og autocampere og dermed mindske risikoen for dæk problemer. Sensorerne sender deres data trådløst til display’et i førerens synsfelt. På denne måde, kan selv en langsom punktering blive fanget tidligt nok til at undgå havari, skriver Camper Journal under ”Tiremoni hædret med DCC teknologi prisen 2016”.

Både campingvogns- og autocamper-brugere har værdsat TireMoni dæktrykovervågning systemer i mange år. Overvågning af dækkenes tryk og temperatur under turen forbedrer stabiliteten og forhindrer ulykker, det rette lufttryk sparer også brændstof og gør din bremselængde kortere.

For at fejre DCC teknologi prisen, har TireMoni sammensat en særlig REPA pakke. Den indeholder: 6 dæk tryksensorer, et display med tilbehør, plus 2 PS-REPA sæt dæk reparation kits, plus 6 korte metal ventiler ASC-31 og 6 ekstra sensor batterier CR1632 plus 1 rengørings spray og 1 intallations spray som ekstra tilbehør.

Denne pakke sælge til specialpris på kun 299,- Euro her: https://shop.tiremoni.com/en/tiremoni-tm-260-repa-carefree-package/tiremoni/application/motorhome/a-491/

Tekniske specifikationer for TireMoni TM-260 dæk tryks overvågning:
6 sensorer, med udskifteligt batteri, vægt 10g / sensor
Måleområde: 0 – 11 bar (0 – 160 psi), nøjagtighed: 0.14 bar (2 psi)
Selvvalgt alarm niveau for tryk Lo-P og Hi-P
Selvvalgt alarm niveau for temperatur Hi-T
Konstant overvågning af alle seks dæk
Kan udvides op til 10 sensorer (med sensor pakker 7,8 og 9,10)
6 metal ventiler ASC-31
6 sensor batterier CR1632

Læs mere på https://shop.TireMoni.com

Lad TireMoni gøre arbejdet med at overvåge dit dæktryk på din campingvogn, trailer, autocamper, transporter, bil eller SUV, quad, cykel mv. TireMoni vil informere dig løbende under turen – præcis på den tid, hvor du har brug for det rigtige dæktryk.

Skriv en kommentar