Lastbiler + Busser

TireMoni pour Camions et BusTPMS til lastbiler ikke kun giver store fordele for iværksætteren: Den påvist reduktion af brændstofforbruget med 5% og reduceret slid på dækkene med op til 40% bedre for miljøet og i gaderne.

Truck TPMS RS232 101011.jpg

Nyt: De udbudte Truck TPMS opfylder de minimis-kriterierne og kan anvendes som køretøj-relateret foranstaltning – om obligatorisk sikkerhedsudstyr.
For iværksætteren. Investeringen i systemet inden for et par måneder Og så investeringen øjeblikkeligt konverterer til en betydelig konkurrencefordel i lavere omkostninger per ton kilometer gøre direkte i driftsresultatet og være mere mærkbar luft på dagens massive konkurrence.
Og med de minimis-støtte vil gavne næsten umiddelbart mærkbar – du handle lige nu! Finansieringen for 2012 skal anvendes i op til 2013/02/28.

Yderligere sikkerhed, ikke flere forsinkelser og svigt – med overkommelige og let installeret Løsning TireMoni kan implementeres med det samme.

Vis en følelse af ansvar over for samfundet, at din virksomhed, dine medarbejdere og spørge os:
Udfyld nedenstående kontaktformular og bede om din individuelle besparelsespotentiale analyse.  (Eksempel beregning: Klik her!)

Vi garanterer, at vi vil holde dine oplysninger fortrolige og ikke bruge dem til andre salgsfremmende formål. Du får analysen for gratis og uforpligtende.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
(notice to spammers: this is not an autoresponse form – any spam will be deleted and you will not see any email address.)

Hvor længe vil du gøre det endnu, så lad hvert år er simpelthen penge på gaden?

 

Beregn det for dig selv, hvor meget du kan spare med vores Online-Kalkulator

 

Er du forhandler eller forhandler og kender deres vej rundt i lastbil?

Venligst send os dine spørgsmål via vores kontakt formular og send os dit næringsbrev eller handelsregister ekstrakt via fax eller e-mail.

Skriv en kommentar