Personbil + Trailer

TireMoni pour Vehicules Particuliers et RemorquesTireMoni et dæktryk overvågningssystem til Personbil og trailer gør hurtigt betalt på mange måder:

  • Det korrekte dæktryk reducerer brændstofforbruget. I gennemsnit med omkring 5% – sige dækfabrikanten. Det lyder ikke af så meget, du blot forestille sig, at du fylder i fremtiden for 1,34 i stedet for 1,40 – er det rart eller ej? Og et gennemsnit på 10000 km om året og et forbrug på 7 l/100 km Gem 50:e – Euro, år efter år. Du kører mere end 10.000 miles? Og du bruger mere? Ved 40000 km og 8 l forbrug, sparer du endda 225:e – Euro og payback-perioden for din investering i TireMoni er lige under 9 måneder.
  • Samtidig får du mere trætte kilometertal. Undersøgelser foretaget af Bridgestone og Goodyear viser værdier på næsten 10% – i gennemsnit på tværs af alle bilister. Taget med dæk omkostninger på 120 euro om året (et nyt sæt dæk hver 3 – 4 år), har du allerede sparet 25 euro.
  • Environmental Protection: 5% mindre CO2 og 10% mindre dækslid er vigtigt for enkeltpersoner ikke meget, men i alt, med næsten 50 millioner køretøjer på vejene effekten er mærkbar.
  • Sikkerhed: Optimalt suspenderet dæk (= permanent overvåget dæktryk) tilbyder optimal håndtering, optimal ydelse og sikkerhed. Desuden tjener dæktryksovervågningssystemer (dem, der rent faktisk viser trykværdierne) som en tidlig advarsel i tilfælde af dæk problemer. Så du kan få op til 30 minutter yderligere forsinkelsestider ikke mindst i tilfælde sker noget uventet.
  • Information: du ved næsten alt om din bil: .. batterispænding, brændstofniveau, olietemperatur, udetemperaturen, kølervæske temperatur osv. Kun de dæk, der bærer hele vægten og repræsentere den eneste kontakt overflader af gaden, du ikke ved noget – TireMoni leverer disse oplysninger. At beroliger.
  • Og for tilhængere rytter: med et dæktryk overvågningssystem, har du en chance for at mærke hurtigt nok, hvis noget galt med dækket burde.

Besøg nu TireMoni online butik og finde de TireMoni forskellige modeller, der er egnede til bil og trailer.
Se også vores pakkeløsninger: The TireMoni dæktryk overvågning og PREMIUM-SEAL sammenbrud er en win-win kombination for din sikkerhed.

Skriv en kommentar